VMware virtualiserer LG

VMware virtualiserer LG

LG vil øke nedslagsfeltet i bedriftsmarkedet og integrerer virtualisering i smarttelefonene.

LG og VMware har inngått en samarbeidsavtale som skal gi økt sikkerhet for bedrifter med mobile ansatte, samtidig som det gir de ansatte mer fleksibel tilgang via sine egne smarttelefoner.

Med teknologien får brukerne en separat bedriftskonto på smarttelefonen, uavhengig av sin personlige konto. Dermed kan de bruke samme telefon både på jobb og i fritiden og selv velge hvilken enhet de ønsker å bruke.

Samtidig beholder arbeidsgiverens it-avdeling kontrollen over sensitiv bedriftsinformasjonen som måtte finnes på mobiltelefonene.

- I takt med at arbeidsstokken blir mer mobil ser kundene våre i økende grad på dagens nye mobile enheter som et forretningskritisk verktøy, sier Dr. Stephen Herrod, teknologidirektør i og ansvarlig for forskning og utvikling i VMware, i en pressemelding.

- Men mobiltelefonene til de ansatte er gjerne mer avanserte enn hva bedriftene tilbyr. Som følge av dette er bedriftene på jakt ute etter løsninger som gjør det mulig for sluttbrukerne å arbeide på sine egne enheter, sier han.

Mobiltelefoner utstyrt med VMwares virtualiseringsteknologi skal være tilgjengelig på LG-telefoner i 2011.

Virtualisering