Vis fingeren til pc-en

Vis fingeren til pc-en

En personlig fingeravtrykkscanner gjør det enkelt å sikre din maskin.
APC lanserer i oktober en prisgunstig personlig fingeravtrykkscanner som gjør det enkelt for brukere av både stasjonære og bærbare datamaskiner å sikre sin maskin og håndtere sine passord, skriver selskapet i en pressemelding.

Produktet kan håndtere tyve forskjellige fingeravtrykk eller opptil tyve forskjellige brukere som lagrer sine passord på én datamaskin. Det er kompatibelt med Windows (XP, 2000, Me og 98) og leveres med to meter USB-kabel og programvare. Hver bruker kan lagre et ubegrenset antall brukernavn og passord. I Windows XP støttes brukerbytte, hvilket gjør at flere brukere kan dele på en datamaskin sikkert og enkelt med bare et fingertrykk.

Fingeravtrykksleseren benytter AuthenTecs patenterte TruePrint-teknikk. Den scanner fingeravtrykket under overflaten, i den levende huden, noe som gjør at skitten, sliten eller tørr hud ikke påvirker avtrykksidentifikasjonens pålitelighet.

Produktet vil være tilgjengelig i Europa fra og med oktober måned, og den anbefalte prisen er 585 kroner pluss moms.

Produktet distribueres av Comstor, Ingram Micro, Itegra, Scribona, samt Solar, og kan fås hos de fleste dataforhandlere.