Watchcom åpner godt

Watchcom åpner godt

Det lille sikkerhetsselskapet innleder året med solid vekst.

I årets første kvartal hadde Watchcom en totalomsetning på 5,5 millioner kroner og et positivt driftsresultat. Watchcom er et rendyrket it-sikkerhetsselskap med fokus på norske forhold, og er i dag bl.a. Norges største leverandør av kurs og opplæring innen informasjonssikkerhet.

I løpet av tre år har omsetningen økt fra 2 mill i 2004 da det ble startet, til 12 mill i 2006. Budsjettet for inneværende år lød på 20 mill før oppkjøpet av konkurrenten Absec AS, og ordretilgangen hittil signaliserer at det nok er for beskjedent. Neste kvartal regner Watchcom med å få full effekt av oppkjøpet, og forventet totalomsetning for 2007 er justert opp til 25 millioner kroner.

- Watchcom Security Group er svært godt fornøyd med utviklingen gjennom årets første kvartal. Spesielt har vi opplevd stor etterspørsel etter løsninger rundt e-postsikkerhet, og vi har gjennomført en rekke sikkerhetstester for en rekke store virksomheter, sier sier adm.direktør Fred Habberstad i Watchcom Security Group AS i en pressemelding.

Watchcom er leverandør for markedsledende leverandører som Symantec, Trend Micro, CheckPoint, WatchGuard, F5, UtiMaco, Winmagic, RSA, Vasco og Websense. Selskapet har nettopp utvidet sine lokaler og vil utvide videre også i Bergen.