@leserne Jeg skriver en kommentar om Twitter

@leserne Jeg skriver en kommentar om Twitter

@Kommentar Hvorfor skal alle ha en mening om alt? La meg Twitre uten at noen bryr seg!

@Wikipedia Twitter er et nettsamfunn og mikrobloggingtjeneste for å sende og lese tekstbaserte postinger på inntil 140 tegns lengde.

@Historie Twitter begynte som et forsknings- og utviklingsprosjekt i San Francisco i mars 2006 og ble først bare benyttet av et selskap.

@Slowchat Twitter er egentlig ikke en ny type blogg, men heller en ny måte å chatte på. Langsomt. Det kalles Slowchat. Som IRC.

@Februar 2009 hadde Twitter rundt seks millioner brukere. I alt ble det postet 55 millioner meldinger.

@Imponerer Seks millioner, VG har to. Men Twitter er en tjeneste som suger, henger, detter vekk, og begrenser kommunikasjonen til 140 tegn.

@Mars 2009 er Twitter ifølge Nielsen.com verdens raskest voksende sosiale nettverk med 1382 prosent (Zimbio 240%, Facebook 288%).

@VetIkke Twitter er den nyeste hype på nettet, hvor alle skal være med, mens de aller fleste egentlig ikke vet hva det handler om.

@Kjendiser har kastet seg over fenomenet, og samler store flokker med følgere (followers). Statsministeren følger 8,186, og følges av 8,462

@jensstoltenberg har vært på Rosenvilde vgs i Bærum hvor de lykkes med arbeidet mot frafall. Les om regjs plan mot frafall her (url). Gjesp..

@VGanders på Twitter: "forby islam" er nr 16 av mest fulgte twitrere i Norge. Sprer folkeopplysning som "Evidence that Obama Is A Muslim".

@AlleHarMeninger Hvorfor må ALLE mener noe om Twitter? Nettet passerte i 2000 én milliard websider. Det er nok annet å ta av.

@Dagsavisen skriver Hege Ulstein ” Facebook er en populær og folkelig dame. Twitter er en ensom og elitistisk mann.” Oi, den var dyyyyyyyyp!

@HegeOmMaskulinTwitter "Du tenker bare på en ting om gangen. Det er kort og kjapt. Ganske upersonlig og veldig uforpliktende" Takk for den!

@HegeOmElitistisk ”Det er ikke noe galt i det. Tvert imot. Men dette er de samme folka de møter over alt ellers.” Jeg møter sjelden Jens.

@ janomdahl Dagbladet ”IT- OG MEDIEFOLK er fortsatt overrepresentert på Twitter slik når nye nettsamfunn etablerer seg.” DB er sist?

@DBkonklusion Anslagsvis 53 prosent av Twitterbrukerne er ifølge Qanticast kvinner. Twitter er en 18-årig rødruss. Hva med knutene da?

@SynneStarvik Twitter er den irriterende ex.phil.-studenten på Kunstnernes Hus, som skal avsløre autoriteter med GCP (Google-Copy-Paste)

@140Tegn Et haikudikt består av 17 mora, en fonetisk betegnelse som vagt tilsvarer stavelser. Twitter består av 140 tegn. Hva er kunst?

@Slitsomt Å lese tekster som er maks 140 tegn er ikke lett. Å skrive dem heller ikke. Enda en likhetstrekk med dikt og haiku.

@Twitter SUCKS. Men hvorfor bry seg? La oss som vil tvitre tvitre. Skriv heller kommentarer om pandemi, Obama, Sri Lanka eller aids.

@Megselv Det hender jeg leser eller skriver noe interessant på Twitter. Men ikke ofte. Følg meg! Til verdens ende. På Twitter.

Følg også Computerworld på Twitter .

Les om:

Web 2.0