Nordic Choice Hotels best i verden på Wifi

ENTUSIASTISK: Petter Stordalens Nordic Choice Hotels gleder seg over undersøkelsen og skal feire med kake til kvelds. (Pressefoto: Nordic Choice Hotels)

Nordic Choice Hotels best i verden på Wifi

Hotel Wifi Test har testet wifi på over 4000 hoteller over hele verden. Choice hotell er vinnere av testen både i Europa og globalt.  

Det uavhengige selskapet Hotel Wifi test har rangert hotell-wifi og kåret hotell-kongen Petter Stordalens Nordic Choice Hotels til verdens beste.

– Gratis trådløst nettverk av god kvalitet, er ved siden av vann i springen og en seng å sove i, det aller viktigste for våre gjester. Hos oss skal enhver gjest kunne koble

Topp 10: Choice troner listen over Hotell-verdens beste wifi globalt. (Skjermdump: Hotel Wifi test)

seg på nett med både mobil, data og lesebrett uten at det går på bekostning av kvalitet. Et godt og gratis Wifi er en betydelig, men viktig investering i gjestetilfredshet, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels, i en pressemelding.

4000 hoteller

Den globale rapporten fra Hotel Wifi Test har testet flere enn 4000 hoteller fordelt på de 50 største kjedene verden over. De har vurdert tilbudet med utgangspunkt i nett-kvaliteten og om Wifi på rommet er gratis.

Ifølge pressemeldingen fra Choice Hotels viser flere undersøkelser at gratis internett på rommet er en av de viktigste faktorene for valg av hotell.

– Gratis internett av høy kvalitet er en service og en selvfølge ved samtlige Nordic Choice hoteller. Vi gleder oss over undersøkelsen, og feirer med kake til kvelds, sier administrerende direktør Torgeir Silseth i Nordic Choice Hotels, i pressemeldingen. 

Les om:

wifi