Wilh. Wilhelmsen seiler med IFS

Wilh. Wilhelmsen seiler med IFS

Wilh. Wilhelmsen Group har valgt IFS som sin leverandør av forretningssystemer. Rederiet har inngått en rammeavtale om leveranser av programvare, service og vedlikehold fra IFS Norge.

I etterkant av denne rammeavtalen har Wilh. Wilhelmsen Group undertegnet programvare- og servicekontrakter som dekker leveranser til gruppens datterselskap, Barwill.

Alle datterselskaper i gruppen har rett til å inngå kjøpskontrakter med IFS basert på den totale rammeavtalen.
26.000 ansatte

Halve arbeidsstyrken til Wilh. Wilhelmsen Group på 13.000 mennesker, seiler på mer enn 200 skip. Resten av staben arbeider ved mer enn 250 kontorer i over 60 land og ved et stort antall terminaler.

Barwil er et heleid datterselskap av Wilh. Wilhelmsen, og tilbyr et bredt utvalg av skipsfarts- og lasterelaterte tjenester til mange forskjellige internasjonale kunder. Barwil har etablert et integrert nettverk med 230 kontorer som strekker seg over 58 land over hele verden

Bedre distribusjon og service

Rammeavtalen dekker IFS-programvare for økonomi-, salg og service-, distribusjons- og service. Barwil vil bruke dataverktøy fra IFS til å støtte det såkalte One world - One Truth-prosjektet, der de vil harmonisere data og datastruktur i et globalt perspektiv, samt utforme effektive, globale forretningsprosesser.

-- Standardiserte prosesser, rutiner og felles datastrukturer vil forbedre vår evne til å reagere enda raskere på forandringer i vår forretnings generelle vilkår, sier finansdirektør Per-Ola Simensen i Barwil Agencies.