Spør oss om Windows 7... Og vinn Win7 Ultimate!

Spør oss om Windows 7... Og vinn Win7 Ultimate!

I dag klokken 12 stiller Microsoft til nettmøte på pcworld.no. Sammen med redaksjonen gir de våre lesere svar på alt de lurer på om Windows 7. Alle som stiller spørsmål er med i trekningen av Windows 7 Ultimate.

****** Nettpraten er avsluttet, men du finner hele nettpraten her ******

Sjelden har du hatt bedre mulighet til å få svar på det du lurer på om Windows 7. I dag klokken 12 stiller nemlig både Microsoft og PC World-redaksjonen til tidenes første nettmøte på pcworld.no.

Ta lunsjen ved pulten og fyr løs med både spørsmål, meninger og ris og ros. Vi ønsker en aktiv debatt og masse spørsmål, og har derfor bestemt oss for å gi bort Windows 7 Ultimate i fullversjon til en av deltakerne.

Fra Microsoft stiller

* Isabella Alveberg, direktør for Windows

* Ole Tom Seierstad, Chief Security Advisor

* Eirik Lae Solberg, kommunikasjonsdirektør

I tillegg stiller redaksjonen i PC World Norge selv mannsterke, og kan bidra med synspunkter, i tillegg til at vi vil videreformidle de spørsmålene vi har fått fra våre lesere de siste dagene.

Du kan stille spørsmål allerede nå og være med i trekningen av Ultimate-utgaven av Windows 7. Det gjør du enkelt og greit gjennom å skrive ditt spørsmål som kommentar til denne artikkelen.

Les om:

Windows 7