Windows 7 lanseres i dag - Følg med på Pcworld.no

Windows 7 lanseres i dag - Følg med på Pcworld.no

I dag lanseres Windows 7. PC World Norge følger lanseringen med en rekke aktiviteter, guider og tips.

I forbindelse med lanseringen av Windows 7 har PC World Norge opprettet en egen seksjon om Windows 7, der vi samler alle våre artikler om det nye operativsystemet. Her finner du både informasjon om oppgradering, samt en rekke råd, guider og tips, slik at du får best mulig utbytte av Windows 7.

Vi presenterer også bildeserier, tester av ulike programmer i Windows 7 og programmer i Live Essentials, som naturlig hører til og mye annet.

Microsoft og redaksjonen stiller til nettmøte klokken 12 i dag, for å svare på spørsmål om Windows 7. Sett av klokkeslettet i kalenderen din.

Du kan sende inn spørsmål allerede nå. Vi trekker en vinner av Windows 7 Ultimate (til en verdi av 2795 kroner) blant de som har sendt inn spørsmål på forhånd eller deltar med spørsmål eller kommentarer i nettmøtet. Send inn spørsmål her.

I kveld drar vi på Microsofts lanseringsfest i Oslo. Vi kommer selvsagt tilbake med videoreportasje fra festen.

Konkurranser
Vi kjører dessuten en rekke konkurranser hvor du kan vinne Windows 7. Du finner som alltid kunnskapskonkurransene våre på pcworld.no/vinn. For tiden kjører vi ukeskonkurranser. Hver fredag trekker vi en Windows 7-vinner, blant de som har klart å svare riktig på tre spørsmål.

Er du venn med Harry Hurt på Facebook og tipser dine venner om konkurransene våre vanker det ekstra muligheter til å vinne Windows 7. Det vil også komme egne konkurranser for våre abonnenter, der de kan vinne Windows 7. (Motta to gratis utgaver her).

Målet vårt er at du skal finne alt du trenger å vite om Windows 7 på Pcworld.no. Og finner du ikke svaret, kan du ta kontakt med oss, så skal vi prøve å finne svaret for deg.

Les om:

Windows 7