Hva mener du om Windows 8?

Hva mener du om Windows 8?

Gi oss din tilbakemelding på Windows 8 og vær med i trekningen om en helt spesiell høstjakke til en verdi av 5 000 kroner.

I kveld slår Microsoft på stortromma med lanseringen av Windows 8. Mange som har testet systemet er usikre på hvordan hverdagen vil bli med det nye operativsystemet, både for brukerne og for de som sitter med support- og driftsansvar i en bedrift.

Har du gjort deg noen erfaringer med RTM-utgaven av Windows 8 setter vi pris på å få en tilbakemelding om hva du synes. Det vi ønsker er en liten utredning av hva du mener er bra med Windows 8 og hva du mener vil bli den største utfordringen.

Spesifiser gjerne om Windows 8 er aktuelt for bedriften din i dag eller eventuelt når det planlegges en slik migrering. Alle som sender inn et bidrag er med i trekningen om en jakke fra Uber til en verdi av 5 000 kroner (se under)

De best reflekterte bidragene vi mottar vil danne grunnlaget for en artikkel i dette bladet, men alle som sender inn tilbakemeldinger er med i trekningen av premien.

Vi må ha ditt svar senest 1. november på e-postadressen: windows8@pcworld.no

Vinn «teknisk» høstfrakk

Er du lei tradisjonelle allværsjakker er Uber EX-3 Coat en lett, teknisk frakk laget for kalde og våte høstdager. Den veier kun 550 gram og har gjennomsiktige, responderende lommer som gjør at du ikke trenger å ta telefonen ut av lommen for å bruke berøringsskjermen. I alt er det hele ni ulike lommer for oppbevaring.

Frakken har ellers en vanntett og pustende membran, og er figursydd med stretch, slik at den både passer til dress eller et mer uformelt antrekk. Jakken har en verdi på 5.000 og du kan lese mer på uberfunction.com/

Les om: