Pinnacle klar med Studio 11

Pinnacle klar med Studio 11

Ny produktfamilie for videoentusiaster

Avid Technology med konsumentdivisjonen Pinnacle Systems lanserer nå en ny generasjon av videoredigeringsprogrammet Pinnacle Studio.

Versjon 11 leveres nå i tre versjoner, Studio, Studio Plus og Studio Ultimate som koster henholdsvis 595, 795 og 1 095 kroner. Alle versjonene skal ifølge en pressemelding ha støtte for nye HD-medier som AVCHD, Windows Vista og webpublisering.

Pinnacle Studio Plus har i tillegg en rekke funksjoner for avansert redigering, effekter og publisering. Funksjonslisten inkluderer en komplett HD-workflow, med nativ HDV- og AVCHD-redigering, samt HD DVD-diskbrenning. Man kan brenne plater på en standard DVD-brenner med standard DVD-plater, og avhengig av formatet spille dem av på de nyeste HD DVD-spillerne.

Pinnacle StudioUltimate er designet for de mest seriøse videoentusiastene som krever mer kontroll over kvalitet og utseende på videoproduksjonene. Her finnes blant annet lydrenseverktøyet SoundSoap og lyssettingsverktøyet ProDAD VitaScene.

Hele produktserien skal være optimalisert for dagens bredformatskjermer og dukker opp i butikken i løpet av mai. Mer informasjon her.

LES OGSÅ: Enklere video med nye Premiere Elements

Les om: