Tidenes råeste Xbox-lansering

Tidenes råeste Xbox-lansering

Selv før spillet kom i salg hadde Halo 3 nesten en halv million aktive spillere. Antall drap har nå passert 400 millioner.

Det er duket for storfeiring hos Microsoft og Halo-utvikleren Bungie, tall fra utviklerens nettside viser nemlig at spillet selger svært godt.

Allerede midt på dagen i går, før spillet ble lagt ut for salg, hadde Bungie registrert rundt 400 000 aktive Halo 3-spillere. De samme tallen viste at det var blitt spilt over en million kamper over Xbox Live, og at spillerne hadde tatt av dage over 100 millioner fiender i spillets historiemodus.

Her kan du vinne en Halo 3-spesialutgave av Xbox 360 og selve spillet

Nå er dagen her, og spillet ligger ute for salg i nærmere 40 land. Det viser seg også på Bungies egne tall. De knappe 400 000 spillerene har nå vokst til nesten 1,2 millioner, og det har blitt spilt 4,5 millioner kamper over Xbox Live det siste døgnet.

Antallet drepte fiender i historiemodus har vokst til svimlende 400 millioner.

Dette er svært gode tall for ett hvert spill rundt lansering, og hvor mange spillere som vil logge på det neste døgnet, eller i løpet av noen ledige timer til helgen, tør vi ikke en gang å gjette på. At dette ligger an til å blir tidenes beste spillansering for Microsoft og Bungie ser ut til å være hevet over en hver tvil.

IDGs spillblogg Lekestue kommer tilbake med en omtale av Halo 3 senere denne uken.