Vil du forsvare vår ære?

Vil du forsvare vår ære?

Snart kommer storspillet Halo: Reach. Vi trenger en toppspiller på laget.

Den 14. september er det duket for lanseringen av det neste spillet i Halo-serien. Halo: Reach foregår i år 2552, og menneskene er fortsatt i kamp mot utenomjordiske Covenant. Der du tidligere har spilt både på de store Halo-ringene og på jorden, er det denne gang klart for kamp om planeten Reach. Akkurat som i Halo 3: ODST tar du denne gangen kontroll over en annen spillfigur enn helten Master Chief fra de første spillene.

I forbindelsen med lanseringen av Halo: Reach avholdes det en turnering mellom ulike spill- og it-medier i Norge. Men det er altså ikke vi som jobber her som skal få gleden av å konkurrere mot andre Halo-spiller. Den jobben overlater vi nemlig til en av leserne våre.

For å være med i konkurransen må du melde deg inn i vår Facebook-gruppe og argumentere hvorfor vi skal velge nettopp deg til å være med i konkurransen. Det er naturlig nok et krav at du har tilgang på en Xbox 360 med Xbox Live for å være med i turneringen.

Den utvalgte spilleren vil å få tilsendt Halo: Reach i posten 13. september, og vil ha det i hende senest 16. september, slik at du har god tid til å øve frem til selve turneringen. Selve turneringen vil foregå via Xbox Live, klokka 19.00 til 23.00 torsdag 23. september.

Den som går av med seieren i turneringen stikker av med en ny Xbox 360 med 250GB harddisk, 12 måneders abonnement på Xbox Live og en bag full av Halo-godsaker.

For å være med i konkurransen om å få representere PC World i Halo: Reach-turneringen må du gå til vår Facebook-gruppe.