Zett prøver å stoppe Sett

A-pressen har armert sine advokater og forsøker å stoppe Dagbladets kjendissatsning under navnet Sett.no. Dagbladet er i dag usikre på hva de vil gjøre.

Etter planen skal Dagbladets nettsatsning på kjendisstoff lanseres i morgen. Om dette skjer er i dag usikkert. A-pressens Zett.no har sendt Dagbladet et brev via sin advokat der de hevder at Dagbladets bruk av Sett.no er lovstridig.

 

- Vi ønsker ikke at de lanserer Sett.no, så vi forsøker å stoppe det, sier administrerende direktør Kåre Hegle i Zett.no til Computerworld.no.

 

Hegle mener at domenenavnet Sett.no er et brudd på Zett.nos varemerkerettigheter, et varemerke de har registrert og bygget opp over flere år. De forventer et svar fra Dagbladet i løpet av dagen.

 

- Jeg regner med at de ikke kommer til å bruke domenenavnet, sier han.

 

Søksmål? 

 

Hegle vil ikke utdype hva som skjer hvis Dagbladet ikke etterkommer Zett.nos krav, men det eneste de trolig kan gjøre er å gå til søksmål.

 

Redaktør for Dagblade.no, Esten O. Sæther, forteller til Computerworld.no at de ennå ikke har bestemt seg for hvordan de skal reagere.

 

- Vi vurderer litt frem og tilbake, sier han.

 

I skrivende stund har altså Dagbladet ikke bestemt seg om de vil føye seg. Sæther sier at de trolig vil ha et svar senere i dag. Slik det står nå, er det heller ikke sikkert at Sett.no vil bli lansert som planlagt i morgen.