Abonnement på Computerworld

Her kan du enkelt bestille abonnement på våre publikasjoner og betale med faktura eller kredittkort på en sikker måte.

For endringer og spørsmål om abonnement: Kontakt kundeservice på telefon 22 05 30 10; alternativt: cw@kundetjeneste.no

Computerworld er Norges største og eldste it-avis om og for den norske it-sektoren. Vår oppgave er å informere alle som arbeider profesjonelt med informasjonsteknologi om det de må vite for å gjøre en god jobb.

Vi presenterer vårt innhold både på papir, nett og event. Noen tjenester er fritt tilgjengelig for alle. Andre tilbud er tilgjengelig mot registrering, mens vi har forbeholdt det beste tilbudet til våre abonnenter.

Bestill abonnement her

 

 

Dette tilbyr vi:

 

Fritt innhold

Registrer deg

Abonnement

Computerworld Papir

   

X

CW++ Computerworld Digital

   

X

Computerworld e-avis

   

X

PC-World papir/nett

   

X

IDG News service papir/nett

   

X

Computerworld Event CW++

   

X

Computerworld Event

   

X

IT-Bransjen Magasin

 

X

X

Nyhetsbrev

 

X

X

Whitepapers

 

X

X

Bransjenytt

X

X

X

IT-jobb

X

X

X

 

 

Se priser og bestill abonnement!

 

Våre abonnementstjenester:

Computerworld papiravis

Computerworld er landets eneste it-avis og har vært utgitt siden 1983. Vi skriver for alle som jobber med informasjonsteknologi om det de må vite for å gjøre en god jobb. Med abonnement får du 34 utgivelser i året med PC-World som en egen seksjon i avisen.

Computerworld Digital

Et digitalabonnement er alt innhold fra papiravisen og vårt premium innhold for abonnementer merket med CW++ på nettsiden. Kan bestilles uten å motta papiravisen.

CW++

I hver eneste utgave av papiravisen går vi bak teknologinyhetene og sørger for at du som leser får analyser, kommentarer, fagartikler og kan gå i dybden på aktuelle it-trender. Vårt unike fagstoff vil nå være tilgjengelig på nett for abonnenter under vignetten CW++

Computerworld E-avis

E-avisen er en digitalisert versjon av papiravisen tilpasset lesebrett. Som papir- eller digitalabonnement kan du lese denne så snart avisen er ferdig trykt og klar for distribusjon.

PC-World

På nett og i hver utgave av Computerworld tilbyr vi våre abonnenter artikler, tester og stoff om produkter, programvare og tjenester for bedrifter og den profesjonelle it-bruker.

IDG News Service

Vi er partner med International Data Group (IDG) som er verdens største forlagshus for it-relaterte publikasjoner. Nyheter og fagstoff herfra tilbys våre abonnenter både i papiravisen og på nett.

Computerworld Event CW++

Som abonnent får du fri inngang eller rabatt på våre månedlige CIO-seminarer, rabatt på heldagsarrangement som Healtworld og Energyworld og umiddelbar tilgang til foredragsmateriell og eventuelle filmopptak fra alle event.

Bestill abonnement nå!

 

Mot registrering får du tilgang til:

Computerworld Event

Våre event er konferanse- og møtearena for den norske it-sektoren. I løpet av året har vi mer 20 ulike konferanser og seminarer med aktuelle tema for deg som jobber med it. De fleste event har fri inngang og er åpne for alle mot påmelding. Se årets program her.

IT-Bransjen Magasin

Landets eneste nyhetstjeneste, magasin og event (Channelworld) som retter seg mot den norske it-kanalen. Fire utgaver av magasinet går ut til deg som er forhandler, konsulent, systemintegratør, distributør eller produsenter av it-utstyr, -programvare og -tjenester. Registrer deg her for å motta bladet. Nyhetstjenesten på nettsiden er fritt tilgjengelig.

Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev på epost for å holde deg jevnlig oppdatert. Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Computerworld, IT-Bransjen eller PCWorld.

Whitepapers

Gå i dybden sammen med våre partnere. Registrer deg og motta whitepapers og artikkelsamlinger på aktuelle it-tema.

Fritt tilgjengelig:

Bransjenytt

It-nyheter om marked, bransje, folk og firma. Dette er enkeltartikler på cw.no og alt stoff under cw.no/itbransjen.

IT-jobb

Skaff deg jobb i landets mest fremtidsrettede bransje. Se alle ledige jobber her.

Gå til kundeservice