Abonnement på Computerworld

Computerworld er Norges største og eldste it-blad om og for den norske it-sektoren. Vår oppgave er å informere alle som arbeider profesjonelt med informasjonsteknologi om det de må vite for å gjøre en god jobb.

Vi presenterer nå vårt innhold i magasin, på nett og event. Noen tjenester er fritt tilgjengelig for alle. Andre tilbud er tilgjengelig mot registrering, mens vi har forbeholdt det beste tilbudet til våre abonnenter.

Dette tilbyr vi:

                                           

Fritt innhold

Registrer deg

Abonnement

Computerworld Magasin

 

 

X

Computerworld Digital CW++

 

 

X

Computerworld e-magasin

 

 

X

Computerworld Event CW++

 

 

X

Computerworld Event

 

X

X

Nyhetsbrev

 

X

X

Whitepapers

 

X

X

Bransjenytt

X

X

X

IT-jobb

X

X

X

 

 

 

 

Se priser og bestill abonnement!

 

Våre abonnementstjenester:

Computerworld Magasin

Computerworld er landets eneste it-blad og har vært utgitt siden 1983.  Vi skriver for alle som jobber med informasjonsteknologi om det de må vite for å gjøre en god jobb. Med abonnement får du 10 utgivelser i året.

Computerworld Digital

Et digitalabonnement er alt innhold fra papirmagasinet og vårt premium innhold for abonnementer merket med CW++ på nettsiden. Kan bestilles uten å motta magasinet.

CW++

I hver eneste utgave av papiravisen går vi bak teknologinyhetene og sørger for at du som leser får analyser, kommentarer, fagartikler og kan gå i dybden på aktuelle it-trender. Vårt unike fagstoff er tilgjengelig på nett for abonnenter under vignetten C++

Computerworld e-magasin

E-magasinet er en digitalisert versjon av papirmagasinet tilpasset lesebrett. Som papir- eller digitalabonnement kan du lese denne så snart magasinet er ferdig trykt og klar for distribusjon.

Computerworld Event CW++

Som abonnent får du fri inngang eller rabatt på våre månedlige CIO-seminarer, rabatt på heldagsarrangement som Healthworld og Energyworld og umiddelbar tilgang til foredragsmateriell og eventuelle filmopptak fra alle event.

Bestill abonnement nå!

 

Mot registrering får du tilgang til:

Computerworld Event

Våre event er konferanse- og møtearena for den norske it-sektoren. I løpet av året har vi mer 20 ulike konferanser og seminarer med aktuelle tema for deg som jobber med it. De fleste event har fri inngang eller kraftig reduserte priser for abonnenter eller de er åpne for alle mot påmelding. Se årets program her.

Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev på epost for å holde deg jevnlig oppdatert. Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Computerworld.

Whitepapers

Gå i dybden sammen med våre partnere. Registrer deg og motta whitepapers og artikkelsamlinger på aktuelle it-tema.

Fritt tilgjengelig:

Bransjenytt

It-nyheter om teknologi, bransje, folk og firma. Dette er enkeltartikler på cw.no og alt stoff under cw.no/itbransjen.

IT-jobb

Skaff deg jobb i landets mest fremtidsrettede bransje. Se alle ledige jobber her.

Gå til kundeservice