Velkommen til Computerworld

Computerworld er landets eneste it-avis og har vært utgitt siden 1983. Vi skriver for alle som jobber med informasjonsteknologi og om det de må vite for å gjøre en god jobb. Vi har 34 utgivelser i året med PC-World som en egen seksjon i avisen. Opplaget er på 13 390 eksemplarer.

Computerworld Online

Cw.no er vår digitale nyhetstjeneste for deg som jobber med IT. CW++ er vårt unike fagstoff kun tilgjengelig for abonnenter.

Computerworld Event

Computerworld Event er konferanse- og møtearena for den norske it-sektoren. Her møtes it-sjefer, it-ansvarlige og it-beslutningstakere i offentlig og privat sektor. I løpet av året har vi mer 20 ulike konferanser og seminarer med aktuelle tema for de som jobber med it.

Under paraplyen Computerworld har vi følgende andre merkevarer:

IT-Bransjen

Landets eneste nyhetstjeneste, publikasjon og event (Channelworld) som retter seg mot den norske it-kanalen. Dvs forhandlere, konsulenter, systemintegratører, distributører og produsenter av it-utstyr, -programvare og -tjenester.

PC-World

På nett og i hver utgave av Computerworld har vi artikler, tester og stoff om produkter, programvare og tjenester for bedrifter og den profesjonelle it-bruker.

IDG News Service

Computer Communications er lisenspartner med International Data Group (IDG) som er verdens største forlagshus for it-relaterte publikasjoner. Nyheter og fagstoff herfra tilbys våre abonnenter både i papiravisen og på nett under vignetten IDG News Service.

IT-jobb

Med vår stilling ledig-tjeneste kan du skaffe deg jobb i landets mest fremtidsrettede bransje. Se alle ledige jobber her. 

Telecom Revy

Telecom Revy er en nyhetstjeneste og konferansearrangør for telebransjen i Norge. Nettavisen oppdateres alle virkedager og har fokus på mobil, bredbånd og hva som ellers skjer i norsk telebransje. Ansvarlig redaktør er Arne Joramo som har vært med siden  papiravisen Telecom Revy ble lansert i 1992.

iZIT - Digital marketing

iZiT er Norges ledende digital marketingbyrå som med fokus på it-bransjen og bedriftsmarkedet. iZiT er eksperter innen digital marketing for B2B, og har erfarne rådgivere og skribenter innen innholdsmarkedsføring, annonsering og sosiale medier.

COMPUTER COMMUNICATIONS AS

Computerworld er eid av de ansatte gjennom mediebedriften Computer Communications AS. Vi er Norges største B2B it-mediehus.


Postadresse: PB 171, Sentrum, 0102 Oslo.
Besøksadresse: Kirkegata 20, 0153 Oslo
Sentralbord: 22 05 30 00

For endringer og spørsmål om abonnement: Kontakt kundeservice på cw@kundetjeneste.no eller ring 22 05 30 10.

Abonnement

Mediainformasjon

Kontaktinformasjon

Kundeservice