Computerworld digital 

Computerworld er Norges største og eldste it-avis om og for den norske it-sektoren. Fra januar 2018 kommer vi ut som månedlig magasin. Vi presenterer vårt innhold både i magasin, på nett og via event. Noen tjenester er fritt tilgjengelig for alle. Andre tilbud er tilgjengelig mot registrering, mens vi har forbeholdt det beste tilbudet til våre abonnenter. Mer om tilbud og tjenester for våre lesere.

CW++

I hver eneste utgave av papirmagasinet går vi bak teknologinyhetene og sørger for at du som leser får analyser, kommentarer, fagartikler og kan gå i dybden på aktuelle it-trender. Vårt unike fagstoff vil nå være tilgjengelig på nett for abonnenter under vignetten CW++

Opprett en digital bruker

Som abonnent på Computerworld trenger du å opprette en digital bruker for å få full tilgang til våre nettsider og andre tjenester. Du må ha abonnementsnummeret tilgjengelig. 

Abonnementsnummer finner du på baksiden av Computerworld-magasinet eller på siste faktura som kundenummer. Har du ikke magasin eller faktura tilgjengelig, tar du kontakt med cw@kundetjeneste.no eller ringer oss på 22 05 30 10. Åpningstider er hverdager fra klokken 8.00 til 16.00.

Ny bruker uten abonnement

Hvis du ikke er tidligere abonnent, må du kjøpe et abonnement. Du får full og umiddelbar tilgang til nettsiden etter at bestillingen er gjennomført.

Enn så lenge tilbyr vi også gratis prøveabonnement som gir deg umiddelbar tilgang til nettsiden etter at bestilling er lagt inn. Som prøveabonnent får du også en magasinutgave, men ikke rabattert inngang til våre konferanser eller eventer.

Lese Computerworld som e-magasin

E-magasinet er en digitalisert versjon av papirmagasinet tilpasset lesebrett. Som papir- eller digitalabonnent kan du lese denne så snart magasinet er ferdig trykt og klar for distribusjon. Du trenger å registrere deg som bruker med gyldig abonnementsnummer for å få tilgang.

Problemer med innlogging eller aktivisering av abonnement

Sjekk at du har gyldig og betalt abonnement hos kundeservice på cw@kundetjeneste.no eller telefon 22 05 30 10.

Har du andre tekniske utfordringer ta kontakt med abonnementsansvarlig Charles Williamsen på telefon 22 05 31 37 eller send epost.

Tilbake til kundeservice