Medieinformasjon Computerworld

Siden oppstarten i 1983 har Computerworld vært Norges ledende formidler av it-nyheter skreddersydd for beslutningstagere i offentlig og privat sektor.

Med 34 utgaver av avisen, en kontinuerlig nyhetsstrøm på cw.no og årlig over 20 seminarer og konferanser, holder vi fortsatt stand som den norske it-bransjens foretrukne lokalavis og informasjonsbærer. 

Våre produkter:

 

Computerworld

Computerworld er landets eneste it-avis og har vært utgitt siden 1983. Vi skriver for alle som jobber med informasjonsteknologi og om det de må vite for å gjøre en god jobb. Vi har 34 utgivelser i året med PC-World som en egen seksjon i avisen. Opplaget er på 1 390 eksemplarer.

Computerworld Online

CW.no er nyhetstjenesten for deg som jobber med IT. C++ er vårt premium-innhold kun tilgjengelig for abonnenter.

Computerworld Event

Computerworld Event er konferanse- og møtearena for den norske it-sektoren. Her møtes it-sjefer, it-ansvarlige og it-beslutningstakere i offentlig og privat sektor. I løpet av året har vi mer 20 ulike konferanser og seminarer med aktuelle tema for de som jobber med it.

IT-Bransjen

Landets eneste nyhetstjeneste, publikasjon og event, Channelworld, som retter seg mot den norske it-kanalen. Dvs forhandlere, konsulenter, systemintegratører, distributører og produsenter av it-utstyr, -programvare og -tjenester.

PC-World

På nett og i hver utgave av Computerworld har vi artikler, tester og stoff om produkter, programvare og tjenester for bedrifter og den profesjonelle it-bruker.

IT-jobb

Skaff deg jobb i landets mest fremtidsrettede bransje. Se alle ledige jobber her.

Telecom Revy

Telecom Revy er en nyhetstjeneste og konferansearrangør for telebransjen i Norge. Nettavisen oppdateres alle virkedager og har fokus på mobil, bredbånd og hva som ellers skjer i norsk telebransje. Ansvarlig redaktør er Arne Joramo som har vært med siden  papiravisen Telecom Revy ble lansert i 1992.

iZIT - Digital marketing

iZiT er Norges ledende digital marketingbyrå som med fokus på it-bransjen og bedriftsmarkedet. iZiT er eksperter innen digital marketing for B2B, og har erfarne rådgivere og skribenter innen innholdsmarkedsføring, annonsering og sosiale medier.

Gå til kundeservice