24SevenOffice truer med tingretten

24SevenOffice truer med tingretten

24SevenOffice og Active24/Mamut ble ikke enige i forliksrådet. Nå ender konflikten sannsynligvis i Tingretten.

24SevenOffice og Active 24 signerte i januar i år en omfattende samarbeidsavtale. I fjor sommer kjøpte imidlertid Mamut Active 24. Etter dette mener 24SevenOffice at Mamut har misligholdt så godt som alle punktene i avtalen. Partene møttes i går i forliksrådet, men der ble de altså ikke enige. Nå truer 24SevenOffive med å ta saken til retten,

- 24SevenOffice vil vurdere ett siste forsøk på å få ledelsen i Active24/Mamut i tale før vi sender inn stevningen til Tingretten. Vi mener at man generelt bør forsøke å unngå å belaste rettsvesenet i konflikter som kan og bør løses i minnelighet, sier administrerende direktør Stian Rustad i en pressemelding.

LES OGSÅ: Saksøker Mamut

Rustad mener han har en god sak og påpeker at avtalen mellom 24SevenOffice og Active24 er svært detaljert når det gjelder hva som skulle leveres av hvem og innen hvilken tidsfrist. Den inneholder også en markedsplan med en rekke konkrete aktiviteter som skulle gjennomføres i kontraktsperioden.

- Vi synes det er svært alvorlig når Active24/Mamut åpenlyst bryter klare punkter i avtalen som for eksempel det at 24SevenOffice skal være på forsiden eller at epost skal sendes ut hver måned til alle Active24 sine kunder. Dette er jo avtalebrudd som hele verden er vitne til og allikevel nekter Active24/Mamut for at det er et avtalebrudd, sier Ståle Risa, COO i 24SevenOffice.

- Forliksrådet henviste som forventet saken videre til Tingretten. Som tidligere meldt bestrider vi kravet og ønsker ikke å prosedere denne saken i mediene. Vi forholder oss til sakens fakta, nemlig at 24SevenOffice den 6.oktober sendte en hevingserklæring til Active 24, den 17. oktober postet de et søksmål mot Active24 og den 28. oktober inngikk de en tilsvarende avtale med en konkurrent av Active24. Nå avventer vi videre utspill fra motparten, sier Eilert Hanoa.