Om Abonnement

Abonnement på Computerworld

For endringer og spørsmål om abonnement: Kontakt kundeservice på computerworld@mediaconnect.no eller telefon 23 36 19 80.

Computerworld er Norges største og eldste it-blad om og for den norske it-sektoren. Vår oppgave er å informere alle som arbeider profesjonelt med informasjonsteknologi om det de må vite for å gjøre en god jobb.

Vi presenterer vårt innhold i magasin, på nett og event. Noen tjenester er fritt tilgjengelig for alle. Andre tilbud er tilgjengelig mot registrering, mens vi har forbeholdt det beste tilbudet til våre abonnenter. Se våre retningslinjer for personvern her.

Se priser og bestill abonnement!

Våre abonnementstjenester:

Computerworld magasin

Computerworld er landets eneste it-blad og har vært utgitt siden 1983. Vi skriver for alle som jobber med informasjonsteknologi og om det de må vite for å gjøre en god jobb. Med abonnement får du 8 utgivelser i året og tilgang til alt innhold på cw.no.

Computerworld Digital

Et digitalabonnement er alt innhold fra papirmagasinet og vårt premium innhold for abonnementer merket med + på nettsiden. Kan også bestilles uten å motta papirutgaven.

Computerworld e-magasin

E-magasinet er en digitalisert versjon av papirmagasinet tilpasset lesebrett. Som papir- eller digitalabonnement kan du lese denne så snart magasinet er ferdig trykt og klar for distribusjon.

Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetsbrev på epost for å holde deg jevnlig oppdatert. Registrer deg for å motta nyhetsbrev fra Computerworld.

Whitepapers

Gå i dybden sammen med våre partnere. Registrer deg og motta whitepapers og artikkelsamlinger på aktuelle it-tema.