Er dette iPhone XI?

XI: Flaggskipet, nå med enda flere flagg (Foto: @onleaks & CashKaro)

Er dette iPhone XI?

Rykte: Høstens iPhone-lansering kan by på et noe uvant kamera-arrangement. Se video i artikkelen.

Det er under et halvt år til ny iPhone er på markedet.

Vet vi allerede svaret på spørsmålet om hvordan den vil se ut?

iPhone XI

Apple iPhone X-modell fra 2017 var ment som en foregangsmodell og standard-setter for design og funksjonalitet i den øvre enden av spekteret for selskapets smarttelefoner.

Modellene XS og XR er avledet av denne, og man undres selvfølgelig over hvor lenge dette designet vil vare. Apple ønsker å fokusere på lange linjer, men det kan være at et mer inngripende valg som et nytt linsearrangement vil kreve en oppdatering av malen.

@onleaks og CashKaro har, basert på lekkasjer fra produksjonsleddet, laget rendringer av hvordan høsten nyhet kan se ut. Angiveligvis skal det være snakk om en CAD-modell som er underlag for bildene, der en rekke viktige detaljer (men ikke nødvendigvis farger og materialer) er omtalt.

Det man i største grad vil merke som en synlig endring er de tre kameralinsene som nå er integrert i baksiden, i en samlet blokk, men med forskutt layout.

Tre linser kan være til for å la telefonen ta bilder med høyere oppløsningen ved å sette disse sammen ved hjelp av regnekraft, eller ha muligheten for ulike zoom-instillinger. Så det kunne for eksempel være et normal-objektiv, en zoom-linse og en vidvinkel.

Det man kanskje ønsker seg mest er enda en zoom-linse, slik at man kan få flere detaljer på avstand uten bruk av digital zoom. Alternativt kunne det være en oppsett som er spesielt beregnet for stereo-video og/eller 360-graders opptak.

Hakket i skjermen er fremdeles på plass, og mute-knappen er nå en skyveknapp. Skjermstørrelsen skal være på 6,1 og 6,5 tommer diagonalt, respektive - med andre ord vil det også være en XI Max-variant.

Du kan lese mer hos CashKaro her. Se en konsept-video nedenfor.

Les om:

Apple