Monopol med betalingsterminal

2016: Legg merke til spillebrikkene formet som limusin, privatfly, helikopter og yacht. (Foto: Hasbro)

Monopol med betalingsterminal

iZettle lanserer tråd- og kontaktløs betalingsterminal for mobil-betaling, og det gjør Hasbro med brettspill-klassikeren også. Tegn i tiden?

Trådløs betaling er i tiden - med mobilbank, NFC-bankkort, Vipps, iZettle og Apple Pay. Ikke rart det kommer til barnas lekeverden også.

Morgendagens kunder skal tidlig krøkes, og når voksenverdenen blir berøringsfri på betalingsfronten er det vel litt underlig at barna fremdeles skal tulle med Monopol-sedler? Klart, det kunne hjulpet på matematikk-ferdighetene, men dog. 

Betalingsterminal

Du skulle hatt bank

Hasbro, firmaet bak klassikeren Monopol, lanserer en 2016 spesial-utgave av brettspillet kalt Monopoly Ultimate Banking. Der har banken erstattet kontanter med en slags minibank-maskin der man skanner eiendomskortene for å finne husleien men den tilfeldig forbipasserende må dra sitt kredittkort for å betale. Akkurat som i virkeligheten, lissom.

Hasbros tanke er å gjøre spillet raskere, slik at ikke så mye tid går med til trivialitetene med å beregne renter og veksel under de økonomiske transaksjonene.

Skal man konkurrere med Monopol på iPad så er det kanskje det som skal til? Man slipper ihvertfall korrupte banksjefer...

Via Hasbro

Betalingskort
iZettle