Felleskjøpet valgte Infor

Felleskjøpet valgte Infor

Infor har vunnet ERP-kontrakt i konkurranse med SAP, IFS og Microsoft.

Infor, leverandør av forretningsapplikasjoner, har vunnet ERP-avtale med Felleskjøpet Agri. Avtalen ble vunnet i konkurranse med aktørene SAP, IFS og Microsoft.

- Ved valg av leverandør har vi lagt vekt på å finne et system som er enklere å integrere med nye tjenester og løsninger. Målet er å bli mer effektive og å utnytte ressursene bedre, slik at vi står bedre rustet til å møte fremtidens behov, sier konsernsjef John Arne Ulvan i Felleskjøpet i en melding.

Under den tre-årige avtalen skal Infor erstatte Felleskjøpets egenutviklede ERP-løsning og det gamle økonomisystemet med Infor M3.

Den nye løsningen dekker hele kjernevirksomheten til Felleskjøpet, og skal ivareta alle handelsprosesser. Dette nkluderer kassesystemer i butikkene, fôrproduksjon, maskinsalg og ettermarked i tillegg til innkjøp-, logistikk og finansplanlegging.

- Dette er en av de aller største og viktigste kontraktene Infor Norge har signert det siste tiåret. Avtalen med Felleskjøpet er midt i smørøyet i tre av våre satsingsområder; matvare med kornproduksjon, distribusjon og handel og utstyrsintensive industrier, sier administrerende direktør Einar Broch i Infor.