Lønn og erp i nettbanken

Bedriftskunder i Fokus Bank kan få gjort det meste av administrative tjenester i nettbanken. Det sørger et samarbeid med Bluegarden og 24SevenOffice for.

Samarbeidet mellom de tre aktørene vil gi et webbasert forretningssystem integrert i nettbanken.

 

Du må være kunde av fokus bank og ha tilgang nettbank for bedriftskunder. Du logger deg inn i nettbanken og herfra skal du kunne ha tilgang til Bluegardens lønns- og personaltjenester. Det samme gjelder for erp-løsninger fra 24SevenOffice. Alle disse systemene skal snakke sammen fra ett utgangspunkt, nemlig nettbanken.

 

- Du trenger ikke ha folk som tar ansvar for lønn og administrasjon lenger. Du trenger bare å abonnerer på digitale tjenester fra oss, sier Marian Rui Slettebakken, informasjonsdirektør i Bluegarden

 

Den nye tjenesten er rettet mot små og mellomstore bedrifter, og kanskje aller helst selskaper med mindre enn 100 ansatte.

 

Alt du trenger

 

- Skal du starte ny bedrift, kan du faktisk bare kjøpe deg en pc, en skriver og internettilgang. Da har du alt du trenger. Hele konseptet går på at du kan abonnere på digitale tjenester og vi er helt overbevist om at dette er fremtiden. Folk vil gå bort fra at de skal sitte med dette i eget hus, sier Rui Slettebakken.

 

- Lønn og personal er et juridisk regulert og komplisert fagområde som er ressurskrevende å holde seg oppdatert på. Bluegarden leverer tjenester som støtter bedriftsledere i å følge lovpålagte krav, automatiserer all innberetning og frigjør tid ved at oppgavene overlates våre fageksperter, sier Svein Gullaksen, administrerende direktør i Bluegarden i en pressemelding.

 

Toppsjef Stian Rustad i 24SevenOffice tror at dette samarbeidet vil revolusjonere måten smb-bedrifter vil jobbe på.

 

- Det vil gi så store besparelser og forenklinger av arbeidsprosesser at vi synes det er svært gledelig at vi i lille Norge er først ute med en slik unik integrasjon av bedriftskritiske tjenester som  regnskap, bank og lønn, sier han.