SØKER SKILLS: Kyrre Sveholt er ny leder for Adecco-gruppens it-rekrutteringsselskap Modis i Norge. (Pressefoto: Adecco)

Adecco etablerer rekrutteringebyrå i Norge

Norge først ut i Skandinavia med Adeccos satsning på it-rekrutteringsselskapet Modis.

I it-rekrutteringsbyrået Modis er det spisskompetanse som gjelder. Selskapet er allerede etablert i USA, Canada, Storbritannia, Frankrike, Belgia, Italia og Polen. Nå utvider selskapet ytterligere i Europa, med Norge som førstemann ut i Skandinavia.

Kyrre Sveholt, tidligere it-sjef i bemanningskonsernet Adecco, har fått ansvar for å lede Modis i Norge. Han kan fortelle at det nye selskapet skal spesialisere seg på rekruttering av spisskompetanse innen enkelte områder i it-bransjen. 

- Vi tar utgangspunkt i hvor vi ser det vil være størst behov for kompetanse i årene framover, og det vi som jobber i Modis er aller best i, sier Sveholt i en melding.

I første omgang betyr det satsning på infrastruktur og nettverk, Microsoft Dynamics, test og ledelse, utvikling og brukerstøtte.

Sveholt forteller også om store ambisjoner i Norge, og set nødvendigheten av å tiltrekke seg de beste talentene for å konkurrere i et tøft globalt marked.

- It og teknologi er et område der vi fortsatt ser stor mangel på arbeidskraft. Det investeres i store It- og teknologiprosjekter i de fleste bransjer, kanskje spesielt i offentlig sektor, sier han.

Som det heter på selskapets norske hjemmesider, søker Modis: "flinke folk med skills".