NY TOPPSJEF: Hege Støre tar over roret i Advania Group. (Foto: Pernilla Pettersson)
NY TOPPSJEF: Hege Støre tar over roret i Advania Group. (Foto: Pernilla Pettersson)

Hege Støre rykker opp til konsernsjef i Advania Group

Kommer fra rollen som administrerende direktør i Visolit Norge, og visekonsernsjef i Advania etter oppkjøpet i fjor høst.

Publisert Sist oppdatert

Hege Støre har lang fartstid i IT-bransjen, og tar over roret i et selskap med kontorer i ni land og mer enn 4500 ansatte. I Norge har Advania 800 ansatte fordelt på 14 kontorer.

Etter at Visolit Norge ble kjøpt opp av Advania i 2021 har Støre hatt rollen som vise-konsernsjef i Advania Group. 1. november tar hun over stillingen som konsernsjef etter Mikael Noaksson, som har vært i Advania siden 1998, og hatt rollen som konsernsjef siden 2017.

–Siden jeg begynte i Advania har jeg hatt gleden av å jobbe tett med Mikael Noaksson. Vi har en felles visjon om Advanias fremtidige vei, og vi er begge opptatt av Advanias verdier og tankesett som handler om å være tett på kundene. Jeg ser frem til å lede et IT-selskap som er opptatt av kundenes behov, med høyt fokus på kundetilfredshet, sier Hege Støre i en pressemelding fra selskapet.

Advania leverer IT-tjenester og -løsninger til tusenvis av bedriftskunder, multinasjonale virksomheter, myndigheter og offentlige institusjoner, store, små og mellomstore bedrifter i hele Nord-Europa.

– Jeg er både ydmyk og stolt over å få gleden av å lede et så dedikert team i Advania til neste nivå. Våre medarbeidere, våre verdier og vårt fokus på kundens behov er et godt utgangspunkt for å skape verdi og vekst med smart bruk av IT. Jeg er overbevist om at Advania har evnen til å hjelpe enda flere kunder til å føle seg tryggere, ikke bare med cybersikkerhet, men med riktig valg av IT-tjenester kan vi jobbe for en mer bærekraftig verden, sier Støre.

Fortsetter

Nåværende konsernsjef Mikael Noaksson vil fortsette i Advania Group som styremedlem og direktør for strategi og kultur. Han er svært fornøyd med sin norske arvtaker.

– Vi har vokst mye de siste årene fordi det er stort behov for en IT-servicepartner som Advania. Det har vært min plan å overlate rollen som konsernsjef til Hege når tiden var inne. Vi utnevnte henne til visekonsernsjef i januar 2022, og siden den gang har hun overgått mine forventninger. Jeg ser nå frem til å være en del av Advanias styre, og sammen med Hege og resten teamet, fortsette å drive lønnsom vekst og sikre at hele Advania-gruppen tenker, planlegger og opererer i tråd med vår felles kundenære strategi, sier Noaksson.