SOMMERKONTORET: 

KLAR FOR SOMMEREN: Det skjer så mye på AI-feltet at Henning Torgersen fra BDO Advokater må bruke tid på det. Men det må bli tid til golf og avslapping også. (Foto: Privat)

Må planlegge høsten, men håper på å få tid til golf

KOMBINASJON: Sommerkontoret til Henning Torgersen fra BDO blir en kombinasjon. Vanlig kontor, hjemmekontor, Spania og forhåpentligvis litt golf.

Publisert Sist oppdatert

Navn og stilling:

Henning Torgersen,  partner og leder for Analytics og AI, BDO AS

Hva jobber du med i sommer?

I sommer skal jeg jobbe med planer for høsten 2024 og lese meg videre opp på AI, da det skjer så mye spennende på det området. Analytics får inn mange nye i august, så det jobbes med planer og onboarding for disse. Ellers blir det mye jobb rundt strategi og tjenesteutvikling for ansvarsområdet mitt da dette er et område som hele tiden er i bevegelse.

Hjemmekontor, hyttekontor, vanlig kontor eller noe annet?

Mitt sommerkontor blir en kombinasjon av vanlig kontor, hjemmekontor og noe kontor fra Spania når jeg er på ferie der. Ellers skal jeg ha en del helt fri også, da det er viktig å koble av skikkelig for vi vet at til høsten så blir det høst- og den er hektisk.

Hvordan bruker du kunstig intelligens i løpet av sommeren?

Sommerkontoret:

Sommerkontoret er Computerworlds sommerspalte. Vi spør nye og erfarne, interns så vel som toppledere, hvordan de jobber på kontoret i sommer.

Jeg har laget mine egne reise-GPT og PA-GPT som jeg kommer til å bruke mye, da jeg skal reise på noen nye steder og da er disse assistentene gull verdt for meg på tur. Disse hjelper meg med å finne spisesteder, severdigheter o.l som jeg har promptet basert på mine preferanser og ønsker.

Hva gjør du på fritiden i sommer?

På fritiden i sommer så bruker jeg mye tid på golfbanen, spesielt nå som begge mine voksne barn og kone også spiller golf - så blir det en hyggelig fritidsaktivitet sammen med familien.