NYTT OM NAVN:

NY ROLLE: Petter Wersland tar over rollen som norgessjef i konsulentselskapet Columbus. (Foto: Columbus)

Han blir ny norgessjef i Columbus

Petter Wersland får en ny rolle Columbus Norge. Fra 1. juli skal han bidra til at konsulentselskapet vokser ytterligere.

Petter Wersland leder i dag Data & AI-enheten Columbus Norge og Sverige, og det vil han fortsette med når han nå tar på seg kapteinsbindet for å lede konsulentsselskapet i Norge.

– Det som gjør denne stillingen spennende for meg er å få arbeide med utvikling av våre prosjekter og kunder. Sammen med dyktige folk får jeg muligheten til å jobbe med de nyeste teknologiene og innovasjonene som AI, Cloud ERP Digital Commerce og Power platforms, sier han.

Wersland er utdannet siviløkonom og har lang erfaring fra it- og konsulentbransjen. Sammen med ledergruppen vil Wersland utføre selskapets felles strategi og ha en betydelig innflytelse på selskapets positive retning og kultur i det norske markedet. 

– Fra de siste årene tar jeg med meg verdifull erfaring i å styre og drive en kommersiell og innovativ avdeling i et konsulentselskap som både jobber lokalt og globalt. Jeg har sterk tro på den kraften som ligger i verdistyrte selskaper, der samarbeid, nysgjerrighet og kundesuksess står sentralt. Det perspektivet tror jeg blir enda viktigere i den rollen jeg nå går inn i, sier Petter Wersland i en pressemelding fra selskapet.

Opprettholde kulturen

CEO i Columbus, Søren Krogh Knudsen, er svært fornøyd med at Petter takker ja til å lede Norge:

– Petter er en erfaren leder med lang og god erfaring i å bygge og lede konsulentorganisasjoner. Vi har et meget sterkt team i Norge, og Petter besitter de nødvendige egenskapene for å opprettholde vår åpne og inkluderende kultur, samtidig som han har den drivkraften og fleksibiliteten som kreves for å videreutvikle Columbus Norge.

Petter Wersland tar over etter Erling Schetne, som har hatt denne rollen siden 2020.

– Jeg er utrolig glad for den jobben Erling Schjetne har gjort for Columbus Norge og den solide organisasjonen og vekstreisen han har bygget de siste fire årene. I parallell har han ledet vår globale Business Line Digital Commerce med mer enn 250 medarbeidere. Her har vi store ambisjoner, så nå vil Erling ha 100% fokus på å hjelpe oss med å innta posisjonen som den ledende Commerce- konsulentvirksomheten i våre kjernemarkeder internasjonalt, sier Krogh Knudsen.