IT-BRANSJEN:

SAMARBEID: Kyndryl skal utnytte Nvidia NeMo-plattformen og Nvidia NIM-mikrotjenester på områder som kundestøtte, it-driftsautomatisering, svindel- og tapsforebygging og sanntidsanalyse. (Foto: Istock)

Kyndryl og Nvidia inngår AI-samarbeid

Kyndryl, som leverer it-infrastrukturtjenester, har inngått et samarbeid med Nvidia for å akselerere utvikling og bruk av AI-drevet innsikt og forretningsdrift.

Samarbeidet innebærer at den AI-drevne, åpne integrasjonsplattformen Kyndryl Bridge vil støtte ende-til-ende-livssyklus innenfor AI-utvikling og -implementering for kunder som kjører fullstack Nvidia-databehandling og -programvare. 

Domene- og bransjeekspertisen til Kyndryl Consult skal også utnyttes for å forbedre kundenes evne til å teste, verifisere og distribuere generative AI-løsninger, samt for å tilrettelegge for rask applikasjonsdistribusjon og forbedret driftsopplevelse. Det skriver Kyndryl i en pressemelding.

 For å akselerere implementering og bruk av generative AI-løsninger i kundenes virksomhetskritiske it-drift, skal Kyndryl utnytte Nvidia NeMo-plattformen og Nvidia NIM-mikrotjenester på områder som kundestøtte, it-driftsautomatisering, svindel- og tapsforebygging og sanntidsanalyse. 

– Vi gleder oss veldig til å jobbe med Nvidia for å gi kundene byggesteinene og kunnskapen de trenger for å utnytte potensialet med generativ AI i hele virksomheten. Ved å kombinere Nvidiass generative AI-programvare og Kyndryls kompetanse, er vi unikt rigget for å løse de største smertepunktene for kunder som ønsker å integrere AI på tvers av hybride it-miljøer, sier Hidayatullah Shaikh, vice president, Software Engineering, i Kyndryl Bridge, i meldingen.