MER SIKKERHET: Espen Zachariassen har utvidet Alsos sikkerhetsportefølje. (Foto: Dannevig)
MER SIKKERHET: Espen Zachariassen har utvidet Alsos sikkerhetsportefølje. (Foto: Dannevig)

Also skal tilby Storagecraft

Also satser enda mer på sikkerhet med en ny produktfamilie for sikkerhetskopiering og gjenoppretting fra Storagecraft.

Publisert Sist oppdatert

Also skal i følge en pressemelding samarbeide med Storagecraft i Norge for å markedsføre Disaster Recovery-porteføljen, som er selskapets produktfamilie for sikkerhetskopi og gjenoppretting. I Alsos markedsplass får leverandører og forhandlere nå tilgang til Storagecrafts Shadowprotect, som skal hjelpe bedriftskundene å forbedre datasikkerheten og redusere kostnadene.

Katastrofeberedskap

Storagecrafts Shadowprotect SPX-serien skal gi driftskontinuitet og katastrofe­gjenvinning og er kompatibel med Windows- og Linux-systemer på virtuelle og fysiske maskiner.

– De riktige verktøyene for driftskontinuitet og katastrofegjenvinning må være blant de øverste prioritetene for enhver organisasjon, og vi er derfor glade for å kunne tilføye Storagecrafts anerkjente løsninger i vår portefølje, sier Espen Zachariassen, landssjef for Also i Norge i pressemeldingen.

– Gjennom vårt indirekte salgskonsept tar vi sikte på å gi våre partnere den best mulige tilgangen til Storagecraft-produkter, og et bredt tjenestetilbud for å forbedre våre salgsmuligheter ytterligere. Vi har funnet en fremragende partner i Also, som arbeider med et stort antall leverandører og forhandlere, og vi ser frem til å arbeide sammen videre, sier Dominique Honnay, som er regional salgsdirektør i Storagecraft.