NYTT OM NAVN:

BRANSJE: Fra 1. Mai 2024 tok Wolfgang Krainz over for Gustavo Möller-Hergt som CEO i ALSO. (Arkivfoto)

Wolfgang Krainz er ny CEO i ALSO

ALSO fullfører suksesjonsplanlegging. 

Fra 1. Mai 2024 tok Wolfgang Krainz over for Gustavo Möller-Hergt, som fortsetter å tjenestegjøre som President of the Board of Directors of ALSO Holding AG (SIX: ALSN).

Wolfgang Krainz har vært med i selskapet siden 2016, sist som Regional Chief Customer Officer i Østerrike og Sentral – og Øst Europa. I løpet av denne tiden har han kontinuerlig optimalisert sine ansvarsområder, drevet veksten av de digitale plattformene og suksessfullt integrert oppkjøp inn i den eksisterende organisasjonen.

– De siste årene har ALSO bygget et vellykket økosystem, som vi vil fortsette å utvide i fremtiden. For å ytterligere akselerere vår bærekraftige lønnsomme vekst, vil organisasjonen fokusere mer på salgsaspekter. Flere detaljer vil bli kunngjort snart, forklarer den nye CEO-en.

– I denne svært dynamiske bransjen har det vært et privilegium å lede et selskap som ALSO, som forutser endringer og utfordringer og suksessfullt tilpasser sin strategi, men samtidig forblir tro mot sine kjerneverdier. Dette skyldes primært selskapets talentfulle og engasjerte ansatte. Med Wolfgang har vi nå valgt en CEO med sterke salgs- og lederegenskaper fra denne gruppen, sier Möller-Hergt.