GOD FART: Adm. dir. Thomas Skjelbred i Altibox topper nok en gang statistikken fra Netflix. Foto: Pressefoto Altibox
GOD FART: Adm. dir. Thomas Skjelbred i Altibox topper nok en gang statistikken fra Netflix. Foto: Pressefoto Altibox

Ny toppsjef i Altibox

Thomas Skjelbred er ansatt som ny administrerende i Altibox. Han tiltrer rollen fra første februar.

Publisert Sist oppdatert

Thomas Skjelbred har 15 års internasjonal ledererfaring fra Telenor innen it og telekommunikasjon med hovedvekt på strategi, endrings- og operasjonelle forbedringsprogram. Han er utdannet sivilingeniør innen elektronikk og telekommunikasjon fra NTNU og har tilleggsutdannelse innen økonomi fra BI.

Skjelbred har de siste 2,5 årene vært teknisk direktør i Altibox.

Samtidig har Nils Arne Bakke, som i dag er administrerende direktør i Altibox, valg å gå over i nyopprettet stilling som direktør for forretningsutvikling og strategiske prosjekter i Lyses televirksomhet hvor han rapporterer direkte til konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag.

Bakke har i de fire årene han har ledet Altibox pendlet fra Oslo – i den nye stillingen vil han ha mindre arbeidstid i Stavanger og vil tilbringe deler av tiden på Altibox sitt oslokontor. Bakke går over i den nye stillingen første februar, og vil fram til det lede Altibox til Skjelbred tar over.

Nils Arne Bakke begynte som administrerende direktør i Altibox i 2012.

Altibox er 100 prosent eid av Lyse-konsernet. Selskapet hadde i 2015 1.6 milliarder kroner i omsetning,212 millioner kroner i resultat før skatt og om lag 430.000 kunder.