SMB-SPESIALIST: Lars Otto Ruud skal følge opp kundene med lisens- og programvare.
SMB-SPESIALIST: Lars Otto Ruud skal følge opp kundene med lisens- og programvare.

Imento styrker salget

Lars Otto Ruud blir ansvarlig for programvare og lisenssalg.

Publisert Sist oppdatert

Imento Norge har ansatt Lars Otto Ruud som ansvarlig for programvare og lisenssalg til kunder i smb-markedet, ifølge en pressemelding. Han kommer fra tilsvarende stilling i Dustin.

-- Med ansettelsen Lars Otto Ruud styrker vi vår partnerkompetanse innenfor lisens og programvare rettet mot smb-markedet. Lars Otto har bred erfaring innenfor disse områdene og denne ansettelsen er et ledd i målsettingen om å gi våre kunder den beste oppfølgingen innenfor lisensiering og kompetanse på programvareløsninger og -produkter, sier salgsdirektør Tommy Steen i Imento Norge.

Atea-eierskap

-- Imento Norge er en spennende bedrift som er en ledende i ikt-aktør rettet mot smb-markedet i Norge. Jeg ser frem til å bidra med min kompetanse innenfor programvare og lisensiering for våre kunder, sier Lars Otto Ruud.

Imento Gruppen består av flere avdelinger, som hver på sin måte har kunden i fokus og med målet om å lage en enklere hverdag. I 2014 ble Imento kjøpt opp av Atea og i 2015 ble Atea Direct og Ateas smb-avdeling integrert i Imento.