VOKSER RASKT: Helge Fjelberg skal lede Servicenow-teamet i Norge.

Helge Fjelberg landssjef for Servicenow Norway

Skyselskapet vokser raskt og ansetter team av fagfolk i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Servicenow har utnevnt Helge Fjelberg til landssjef med ansvar for å fremme forretningsvekst i det norske markedet, ifølge en pressemelding. Fra kontorene i Oslo skal han lede selskapets markedsføringsstrategi, støtte den betydelige lokale kundebasen og styrke strategiske partnerskap.

Fjelberg har mer enn ti års erfaring bak seg fra ledende salgs- og lederroller over hele IT-sektoren. Han var sist norsk distriktsleder for EMC Computer Systems. Tidligere jobbet han som landsjef for servere, lagring og nettverksløsninger i Hewlett-Packard.

Strategiske ansettelser

Fjelbergs utnevnelse er en del av Servicenow Norways utvidelse av sitt norske team med en rekke strategiske ansettelser. I teamet inngår også Hans Johannessen, spesialist på skyen, programutvikling og outsourcing; Renate Jakobsen, med omfattende erfaring fra IT- og finanssektoren, Jan-Helge Moen, som kommer fra EMC Computer Systems, samt Sanae Belmekki, som skal fremme engasjement i forkant av salg.

-- Servicenow er ventet å vokse hurtig i Norge, med en stor mulighet for å fremme skyinnføring i markedet, sier Fjelberg.

-- Ved å øke størrelsen på teamet betraktelig, og gjennom flere strategiske ansettelser, er ServiceNow ideelt stilt til å utvide kundebasen og partnerskapene sine, samt opplyse virksomheter om verdien av tjenesteadministrasjon på alle felter av virksomheten.

38 prosent vekst

Servicenows hadde i 2. kvartal en total omsetning på 341,3 millioner dollar, en økning på 38 prosent fra fjoråret. I Norge har de et stort antall kunder, og antallet øker fortsatt hurtig hver måned, ifølge pressemeldingen.  Partnere spiller en nøkkelrolle i selskapets regionale markedsføringsstrategi, med partnerskap med selskaper som Accenture, CSC, Devoteam, SopraSteria, Syscom og Symfoni.