B2B-RÅDGIVERE: I Iteo får Linda Bringsvor og Rikke Kjendseth en rekke ledende it-selskaper som klienter.

Iteo styrker staben

Linda Bringsvor og Rikke Kjenseth ansatt som rådgivere.

Publisert Sist oppdatert

Med seniorrådgiver Linda Bringsvor har Iteo fått på plass en av Norges flinkeste b2b-kommunikasjonsrådgivere, i tillegg til at de har fått inn unge og lovende Rikke Kjendseth som rådgiver, opplyser de i en pressemelding.

Linda Bringsvor har bakgrunn som IT-journalist og som rådgiver for en rekke globale merkevarer. Hun kommer fra kommunikasjonsbyrået Släger. Hun var før dette ni år i Gambit H+K Strategies’ avdeling for markedskommunikasjon, med særlig ansvar for selskapets teknologikunder. Karrieren startet i IDG, der hun jobbet i IT-bransjen. Bringsvor er utdannet innen journalistikk og humanistisk informatikk. 

Et navn i bransjen

Daglig leder i Iteo, Andreas Thue, er svært entusiastisk for byråets nyeste seniorrådgiver.

– Linda Bringsvor har flere av oss fulgt gjennom hele hennes karriere. Hun er kjent som en svært troverdig rådgiver, som har som vane å beholde sine kunder gjennom kloke råd og solide leveranser. Hun styrker oss betydelig, og jeg ser frem til å jobbe tett sammen med henne, sier Thue. 

– Jeg har sansen for hvordan Iteo jobber med kundenes synlighet på en ny måte, gjennom bruk av egne kanaler og digital spredning. Jeg ser frem til å bruke mer av og å styrke mine digitale ferdigheter sammen med mange nye hyggelige kolleger. Iteo har mange spennende kunder og medarbeidere som blir lenge. Og det er jo et godt tegn, sier Bringsvor. 

Lovende talent

Rikke Kjendseth kommer til Iteo etter et års vikariat i Godt Sagt Kommunikasjon i Drammen. Hun har en bachelor i kommunikasjon og en master i samfunnskommunikasjon.

–  Det er viktig for oss å ta inn unge og lovende talenter som kan få muligheten til å lære og utvikle seg side om side med våre seniorrådgivere. Rikke har vist at hun har det som trengs for å lykkes hos oss og vi gleder oss til å kunne utfordre henne med en relativt bratt læringskurve i tiden fremover, forteller Thue.

Han avslutter med å fremheve Iteo ble utpekt som byrået som var flinkest til å skrive i årets byråkåring, arrangert av Dagens Næringsliv og det svenske analysebyrået Regi. Iteo tok sølv under kåringen av Norges beste byrå.