NYE MEDARBEIDERE: Christijan Repaja, Sindre Holtbakk, Kristin Annabel Folland, Patrik Kaltrud og Quan Phan.(Foto: Onestop Reporting)
NYE MEDARBEIDERE: Christijan Repaja, Sindre Holtbakk, Kristin Annabel Folland, Patrik Kaltrud og Quan Phan.(Foto: Onestop Reporting)

Onestop Reporting vokser videre

Utvider teamet med fem nye kollegaer.

Publisert Sist oppdatert

– Ansettelsene kommer som følge av økt aktivitet, og vil styrke vår posisjon i markedet. Deres kompetanse bidrar til å styrke vårt eksisterende team av erfarne og dyktige medarbeidere, sier daglig leder Morten Tønsberg ifølge en pressemelding.

Onestop Reporting utvikler programvare for Business Intelligence. Produktsuiten deres omfatter moduler for rapportering, budsjettering og analyse, og produktene er integrert med de mest utbredte ERP-systemene i markedet.

De nye medarbeiderne:

Christijan Repaja skal jobbe som teknisk konsulent i supportavdelingen. Han har siden 1999 jobbet med it, alt fra intern it til it-konsulent hos både små og store bedrifter.

Sindre Holtbakk skal jobbe som Frontend-utvikler. Sindre har en Bachelor grad i Digitale Medier fra UIO, og har lang erfaring som System- og front-end utvikler fra medie- og kommunikasjonsbransjen.

Kristin Annabel Folland skal jobbe med utvikling av OneStop Reportings skyløsning. Kristin har en Mastergrad i Applied Computer Science fra NTNU Gjøvik. Hun har jobbet som systemutvikler hos Lindbak i Trondheim mellom studiene.

Patrik Kaltrud skal jobbe som konsulent. Patrik har en Bachelor i business fra Dublin Business School og en Master i Industriell økonomi fra Høgskolen i Sør-Øst Norge. Patrik har tidligere som trainee hos FMC Technologies som Forretningsutvikler.

Quan Phan skal jobbe som konsulent i supportavdelingen og vil supportere kunder med sluttbrukerorienterte problemstillinger. Quan er utdannet siviløkonom fra HIOA, og har arbeidserfaring som selger ved siden av studiene.