SALGSANSVARLIG: Jesper Ritsmer Stormholt skal realisere Opuscapitas globale ambisjoner.

Opuscapita satser internasjonalt

Jesper Ritsmer Stormholt får globalt ansvar.

Publisert Sist oppdatert

Opuscapita styrker sin internasjonale salgs- og programvarekunnskap med danske Jesper Ritsmer Stormholt som salg- og markedsføringsansvarlig på globalt nivå, og medlem av selskapets lederteam fra august 2016, ifølge en pressemelding

Ritsmer Stormholt kommer til Opuscapita fra Google, hvor han inntil nylig hadde ansvaret for B2B-salg i Norden.

Globale ambisjoner

– Opuscapita er allerede markedsleder på det nordiske markedet hvor digitaliseringsgraden er stor. Vår målsetting er å ekspandere globalt med våre innovative løsninger for automatisering og digitalisering av hvordan bedrifter kjøper og selger. Jesper styrker Opus capita med stor erfaring og energi innen internasjonal vekst for denne typen nyskapende løsninger, forklarer administrerende direktør Patrik Sallner i Opuscapita.

Hos Google, der Ritsmer Stormholt ledet IT Enterprise Service-enheten, oppdaget han at B2B innkjøps- og betalingsprosesser var forbausende manuelle, mens digitaliseringen innen B2C handel har hatt en mye raskere utvikling: 

– Næringslivet går gjennom en digital endringsreise for å nå kundene sine. Reisen har akkurat startet når det gjelder hvordan bedrifter kjøper, selger og betaler til hverandre. Dette er neste fase i endringen. Opuscapita er på rett sted til rett tid til å lede denne forandringen, sier Jesper Ritsmer Stormholt.