SULTEN PÅ ABONNENTER: Haakon Dyrnes vil utfordre i mobilmarkedet med bedre datapakker.

Haakon Dyrnes skal lede Komplett Mobil

Komplett-gruppen utfordrer de tradisjonelle mobiloperatørene.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet Komplett Mobil ble lansert i juni. De ville utfordre de etablerte aktørene med å tilby abonnementer med dobbelt så mye data til samme pris. Komplett Mobil vil også tilby rimelig telefoni, SMS og data i Europa.

-- Med 17 års erfaring fra Telecom, har Komplett kapret en svært kompetent leder til sin nysatsning Komplett Mobil, sier de i en pressemelding. Haakon Dyrnes starter den 15. august og skal utfordre Telenor og Telia i Norge.

Komplett Mobil vil bygge opp en liten og effektiv salgsorganisasjon i Oslo. Selskapet er det siste tilskuddet i Komplett Groups satsing på nett.

Lang bransjeerfaring

-- Vi er svært fornøyd med å få Haakon Dyrnes med på laget. Han har markert seg som en svært kompetent leder i blant annet Tele2 Norge. Han har lang bransjeerfaring og skal bygge Komplett Mobil til å bli en betydelig aktør i det norske markedet. Dette sier Ole Vinje, som er konsernsjef i Komplett Group.

Haakon Dyrnes vil utfordre Telenor og Telia:

-- Det finnes allerede mange aktører i markedet som ønsker det, men vi ser at markedsandelene er forholdsvis beskjedne. Telenor og Telia spiller sine roller godt og er svært dyktige. Skal de norske mobilkundene få de prisene og tjenestetilbudene de fortjener, må vi klare å utjevne markedsandelene. Mitt mål er at Komplett Mobil skal oppnå dette ved å utfordre på litt andre måter, avslutter Dyrnes.