NYTT OM NAVN:

TIL NOA IGNITE: Aleksander Schipper ansettes i rollen Seniordesigner, mens Mari Dyrkorn Tjora går inn i rollen Principal Designer. (Foto: Gabriel Uggla)

To nye til NoA Ignite

Konsulentselskapet vil styrke sin posisjon gjennom strategiske ansettelser.

Aleksander Schipper ansettes i rollen Seniordesigner, mens Mari Dyrkorn Tjora går inn i rollen Principal Designer. Schippers kommer med allsidig erfaring fra en hverdag i startup-verden der han har lært seg evnen å ta 360 blackflips i enhver situasjon, mens Dyrkorn Tjora kommer med erfaring fra, og engasjement for, bærekraft.

Bærekraftige løsninger

Mari Dyrkorn Tjora har erfaring med kommunikasjon og design, med tverrfaglig bakgrunn som inkluderer ledelse av kommunikasjon og innsikt hos LOOP, stiftelsen for kildesortering og gjenvinning. Hun er tidligere partner hos Circus Reklame og Design, hvor kommersiell teft har vært nøkkel. 

Dyrkorn Tjora vil løfte bedriftens kundeprosjekt gjennom hennes brede kunnskap, der hun blant annet evner å kombinere analytisk tenkning og problemløsning med innovasjon og kreativitet, med et spisset øye for bærekraftige løsninger, heter det i en pressemelding fra NoA Ignite.

- Å kunne tilby kunder en stødig kundereise der vi i NoA Ignite kan dra veksel på allsidighet og tverrfaglig kompetanse tilfører både faglig tyngde og kreativitet til våre prosjekt. Dette gjør at vi kan utvikle spennende produkter og tjenester som er solide, som har god levetid og ikke minst med en stor menneskelig verdi, forteller Dyrkorn Tjora.

Hun sier at hennes lange erfaring fra reklamebransjen er noe hun gleder seg til å ta med i sine nye oppgaver og kundeengasjement.

- Å bli utfordret innenfor designmetodikk gjennom å i større grad utforske feltet og benytte det i praksis er noe jeg ser fram imot. Jeg setter pris på å være del av et større team der alle vil nå et felles mål, løfter hverandre og strekker seg etter det samme, utdyper hun.

360 backflip

Aleksander Schipper har erfaring fra ulike designroller som konsulent, og fra startup-bedrifter. Han har jobbet med merkevarer som blant andre Tine, Statens Vegvesen og Sparebank 1. 

- Å komme fra startup-verden gjør at man raskt lærer å ta 360 backflip i enhver situasjon. Men å være del av et større team, er en klar fordel for kunden, hvor de ikke bare forholder seg til én konsulent, men en hel gjeng med dyktige folk, sier Schipper.

Han ser fram imot å jobbe med spennende kundeprosjekt og å kunne bidra til dokumentert nytteeffekt som inkluderer gode relasjoner underveis.

 -Å bli en integrert del av kundens operative drift gjennom bærekraftige løsninger og gode relasjoner er noe jeg setter pris på og gleder meg til å bli en del av, sier han.

Styrket gjennomføringskraft

 - Både Aleksander Schipper og Mari Dyrkorn Tjora vil med sin erfaring fra mindre fagmiljøer styrker bedriftens gjennomføringskraft, teamenes praktiske erfaring og vår evne til å håndtere usikkerhet. Å rekruttere fra startups og mindre fagmiljøer innebærer blant annet at kandidater er dynamiske, kommer med bred kompetanse og en naturlig forståelse for prosjekt fra start til slutt, der fleksibilitet, gode kunderelasjoner og verdiskapning står i fokus, sier Kristine Bjørnstad, CEO i NoA Ignite.