NESTOR: Ifølge it-konsulentselskapet Nlogic er Roar Wormsen den første som tok Nutanix, Rubrik og Cloudian til Norge. Nå skal han lede datasenterteamet i selskapet. (Foto: Nlogic)

Skal snu opp ned på datasenterleveranser

Roar Wormsen er ansatt som leder av datasenterteamet i Nlogic.

Publisert Sist oppdatert

Roar Wormsen har lang erfaring innen it-bransjen, sist som leder for Exclusive Group Norge - distributøren som først tok Nutanix, Rubrik og Cloudian inn i Norge. Det skriver Nlogic i en pressemelding.

Wormsen skal ha vært med på å bygge opp en rekke nye teknologipartnere i Norge, og velger nå å satse videre innen datasenterområdet i it-konsulentselskapet Nlogic.

Datasenterteam

Nlogic satser stort innen datasenter, og har derfor ansatt et eget datasenterteam bestående av mennesker med erfaringen og kompetanse på Nutanix, Rubrik og Cloudian i Norge. Målet er å tilby en komplett portefølje, med løsninger som setter bedrifter i stand til å transformere dagens datasenterarkitektur over til en moderne plattform.

- Det er behov for transformasjon av datasentre til en betydelig høyere grad av automatisering. Forretningsmessig er denne transformasjonen nødvendig for å få ned kostnader samt for å oppnå en større grad av dynamikk og fleksibilitet, sier Erlend Bonesvoll, daglig leder i Nlogic, i pressemeldingen.

- Nlogic er et selskap med en sterk identitet, samt verdier som jeg i stor grad kan identifisere meg med. De leverer kvalitet og innehar høy kompetanse og integritet. Det at Nlogic trengte noen til å lede datasenterteamet passet meg som hånd i hanske. Jeg ønsket å jobbe ett steg nærmere kunden og vet at de framtidsrettede løsningene datasenterteamet satser på, er interessant for både eksisterende kunder av Nlogic og for andre kunder der ute. Jeg har tidligere jobbet tett med Nutanix, Rubrik og Cloudian og har stor tro på at Nlogics satsning vil lykkes, uttaler Wormsen.