TRE TIL FIRSTPOINT: Maren Fagervik, Ole Kyverstad og Kristoffer Absalonsen er konsulenter i Firstpoint i Bergen. Foto: Firstpoint
TRE TIL FIRSTPOINT: Maren Fagervik, Ole Kyverstad og Kristoffer Absalonsen er konsulenter i Firstpoint i Bergen. Foto: Firstpoint

Tre til Firstpoint

Firstpoint i Bergen utvider staben med tre nye konsulenter på Microsoft-teknologi og Business Intelligence.

Firstpoint har styrket sine to selskaper i Bergen med tre nye konsulenter.

Maren Fagervik er nyansatt konsulent i Firstpoint Bergen. Fagervik er Microsoft-spesialist, og skal jobbe mot SMB-markedet på Vestlandet. Hun er spesialisert på Hyper-V, System center, Sharepoint, Windows Server og Microsoft Exchange, og kommer til selskapet fra Norges Sildesalgslag der hun jobbet som driftsmedarbeider de siste fem årene. I sin tidligere stilling hadde Fagervik ansvar for drift av servere og nettverk i tillegg til kundeservice.

Ole Kyverstad er nyansatt konsulent i Firstpoint Bergen, og skal jobbe mot selskapets SMB-kunder, spesielt innen drift, vedlikehold og support av Microsoft-miljøet. Kyverstad er dessuten Citrix-sertifisert, og kommer til selskapet fra tilsvarende stilling ved Falck Nutec. Han har også jobbet i Kristiansand It.

Kristoffer Absalonsen er nyansatt BI-konsulent i Firstpoints datterselskap Business Technology Consulting i Bergen. I sin nye stilling skal hanjobbe med selskapets seniorkonsulenter og støtte kundene med sine Business Intelligence-løsninger. Absalonsen har mastergrad fra Universitetet i København og bachelor fra Handelshøyskolen i Trondheim.