ET KRAFTIG STEG OPPOVER: Roger Ison-Haug i Pedab Norge bygger Nordens tyngste løsningsmiljø for Power og i-løsninger i samarbeid med IBM Norge. Arkivfoto: Dag-Rune Z. Vollen

IBM kraftsatser på Pedab

Ny avtale øker bemanningen med nye og erfarne rådgivere fra IBM, og danner Nordens største miljø for Power-løsningene til IBM.

IBM Norge overfører seniorrådgiverne Rune Nondal og Morten Vågmo som en del av en ny samarbeidsavtale med Pedab. De styrker Pedab på henholdsvis salg og rådgiving, og i løsningsdesign, presale og konsulentbistand.

Møte etterspørsel

I tillegg øker bemanningen i IBM i-løsningene for bedre bredde i kompetansen og møte etterspørselen.

Det er Helle Koppang og Kari Strømstad som er hentet inn for å bygge denne IBM i-satsingen. Pedab lover at de nå har noen Nordens mest erfarne systemkonsulenter i oppgraderinger, installasjoner, høytilgjengelighetsløsninger og optimale løsninger for effektiv drift og overvåking av IBM-løsninger.

Størst i Norden

– Pedab har nå et høyt sertifisert og dedikert team som teller 10 personer med mer enn 150 sertifiseringer på IBM-løsninger, og vi kan med rette kalle oss Norges største Power-house, sier Roger Ison-Haug, administrerende direktør i Pedab Norway AS i en pressemelding.

– Med disse nyansettelsene til å komplettere eksisterende bemanning utfører vi bistand i alle ledd på infrastruktur og drift på IBM Power Systems og Storageløsninger.

Svenske Pedab ble etablert for 25 år siden, og er i dage en verdiøkende distributører med kontorer i Skandinavia, Baltikum og Frankrike.