TRE TIL RIGHT: Eivind Olsen, Kjersti Leret og James Guy er seniorkonsulenter i Right Consulting og Right BI. (Foto: Right Consulting)
TRE TIL RIGHT: Eivind Olsen, Kjersti Leret og James Guy er seniorkonsulenter i Right Consulting og Right BI. (Foto: Right Consulting)

En på drift og to på BI

Eivind Olsen, Kjersti Leret og James Guy er nyansatte i henholdsvis Right Consulting og Right BI.

Eivind Olsen er ansatt som seniorkonsulent i Right Consulting. Han skal jobbe med drift, hovedsakelig på sikkerhet, operativsystem, virtualisering og utvikling av skybaserte tjenester. Olsen kommer fra tilsvarende stilling Nextgentel der han har jobbet i ti år. Han har også jobbet som teknisk konsulent og system administrator i Telenor, da i nesten syv år. Olsen har en rekke sertifiseringer, blant annet på Red Hat og Oracle.

Kjersti Leret er ansatt som seniorkonsulent i Right BI. Leret har lang erfaring fra utvikling av BI og datavarehusløsninger, og kommer fra stillingen som teknisk arkitekt for datavarehuset i NAV. Tidligere har hun vært ansatt i Bwise og Inmeta Structurum, og jobbet med kunder som Bertel O Steen, Astrup Fearnely, Höegh og REC. Leret har også jobbet som systemutvikler, og er utdannet ved NHI, Kimball University og Stanford.

James Guy er ansatt som seniorkonsulent i Right BI. Guy er ekspert på ETL og har lang erfaring med Informatica og Business Objects Data Services. Han har også erfaring i diverse datavarehus og migreringsprosjekter, og har jobbet hos kunder som NSB, NAV og DNV.