Jardar Føreland Pedersen
Jardar Føreland Pedersen

Lederskifte i Phonero

Thore Berthelsen, gründer av Phonero, går av etter 8 år som leder av selskapet.

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med at Telia og Phonero ble slått sammen, var man også enig om at Berthelsen skulle tre tilbake. Dette skjer nå ved årsskiftet og han hadde sin siste arbeidsdag 5. januar.

- Jeg er stolt over hva vi har fått til i Phonero. Vi har spist markedsandeler fra gigantene og blitt en seriøs utfordrer i bedriftsmarkedet. Etter salget til Telia går Phonero inn i en ny fase. Vi har med suksess flyttet 250.000 SIM-kort til Telias nett, og da er det et godt tidspunkt for meg å søke nye utfordringer, sier Thore Berthelsen. 

- Jeg vil takke alle de de flotte ansatte i Phonero for samarbeidet, og er sikker på at organisasjonen og ledergruppen vil fortsette å øke markedsandeler i det norske bedriftsmarkedet.

Ny leder

Som erstatter for Berthelsen tiltrer i dag Jardar Føreland Pedersen som ny leder for Phonero. Han kommer fra stillingen som produkt- og markedsdirektør. Dette er en stilling han har stått i siden 2008.

- Jeg kjenner selskapet og folkene veldig godt og ser fram til å ta Phonero videre. Vi skal fortsatt være en leverandør av teknologiske løsninger som ligger helt i forkant i telemarkedet. Ambisjonen er fortsatt vekst, sier Pedersen. 

Administrerende direktør Abraham Foss i Telia er glad for å ha fått på plass en ny leder.

- Thore Berthelsen har vært en formidabel drivkraft i utviklingen av Phonero. Han har bygget et sterkt team og overlater således en organisasjon som er godt rustet for videre vekst. Phonero har en svært kompetent ledergruppe og dyktige ansatte, som – i tett relasjon med Telia – vil utvikle Phonero videre, sier Foss.