NYE I CANON NORGE: Selskapet utvider med fire nye medarbeiodere: (fra venstre) Fredrik Corwin, Therese Gray, Erlend Jacobsen og Rune Møllerbråthen. (Foto: Canon Norge)

Nye konsulenter og prosjektledere

Canon Norge ønsker fire nye medarbeidere velkommen.

Canon er mer enn bare print, og forretningsløsninger er ett område som er i vekst. Nå har Canon Norge ansatt fire nye medarbeidere i Canon Solution Business.

Fredrik Corwin er nyansatt selger (Business Process Consultant) på forretningsprosesser. Corwin kommer til Canon fra Basware, der han var kundeansvarlig. Hos Canon skal han fokusere på programvareløsninger innen såkalt purchase-2-pay, altså innkjøp, ordre, faktura og betalingsløsninger.

Rune Møllerbråthen er også nyansatt selger (Business Process Consultant) på forretningsprosesser. Sammen med Corwin skal han fokusere på programvareløsninger innen purchase-2-pay. Møllerbråthen kommer til Canon sist fra stillingen som salgssjef i American Express. Han har også vært kundeansvarlig i DNB og salgssjef i Hertz.

Therese Gray er nyansatt prosjektleder i Professional Services, og har fått ansvar for gjennomføring av prosjekter og leveranser innen informasjonshåndtering. Gray kommer til selskapet sist fra stillingen som leder for leveransekjede i BAE Systems. Hun har også vært prosjektleder i Johnson Controls, leder for P2P samt en rekke andre ansvarsområder i samme selskap. Hun har også vært teamleder i IBM i Storbritannia.

Erlend Jacobsen er også nyansatt prosjektleder i Professional Services i Canon Norge, og som kollega Gray har han også fått ansvar for gjennomføring av prosjekter og leveranser innen informasjonshåndtering. Jacobsen har tidligere erfaring som forretningsanalytiker i HP og markedsfører i Fresch Thinking. Han kommer til Canon fra Ibistic Technologies der han jobbet som prosjektleder. Jacobsen har bachelorgrad fra Handelshøyskolen BI.