AMBISJONER: Roger Holand vil styrke Canons posisjon på bedriftsmarkedet i region Østfold.

Canons mann i Østfold

Roger Holand er ansatt som daglig leder for Canon Business Center Østfold.

Publisert Sist oppdatert

Roger Holand vil lede Canon Business Center Østfold med 8 ansatte, som arbeider med salg, service og tjenester for bedriftsmarkedet i hele Østfold, ifølge en pressemelding. Canon har store ambisjoner for region Østfold og satser blant annet sterkt på tjenester og løsninger innen hele spekteret av dokumenthåndtering.

Holand kommer fra Dustin og har bred erfaring fra lederstillinger både i Konica Minolta og Dustin.

Kremmerånd

– Merkevaren Canon har lenge hatt en sterk posisjon i Østfold, og jeg ser frem til arbeidet med å videreutvikle dette. Vi kommer til å være godt synlige i flere kanaler og det er viktig i et fylke med høy kremmerånd, sier Holand.  Han peker videre på at de i Østfold har høyt fokus på relasjoner og forståelse for hverandres forretninger med mål om felles verdiøkning. Dette mener han harmonerer godt med Canons tilnærming til markedet, som i svært høy grad dreier seg om god forretningsforståelse, samfunnsansvar og åpenhet.

– Roger Holand har en spennende bakgrunn og har oppnådd sterke resultater i sine tidligere stillinger. Med sin ledererfaring og brede bransjekunnskap vil Roger bli en viktig brikke for å styrke Canon sin posisjon i Østfold. Vi gleder oss og har store forventninger til fortsatt vekst i regionen, sier direktør for direktesalg i Canon Norge, Roger Limbodal.