Eric Riiber, Canon Romerike

Canons mann i Romerike

Eric Riiber betjener bedrifter i deler av Oslo og Akershus.

Publisert Sist oppdatert

Etter åtte år i selskapet har Riiber gått gradene fra salgskonsulent i Oslo, til markedsansvarlig for partnerkanalen i Canon, til daglig leder av Canons regionskontor på Romerike, ifølge en pressemelding.

Riiber vil lede Canon Business Center Romerike med 10 ansatte, som til daglig arbeider med salg, service og tjenester innen dokumenthåndtering for bedriftsmarkedet i deler av Oslo og Akershus. Canon har store ambisjoner for region Romerike, og satser blant annet sterkt på tjenester og løsninger innen hele spekteret av dokumenthåndtering.

Lokal kompetanse

– Merkevaren Canon har lenge hatt en sterk posisjon på Romerike, og det ser jeg frem til å være med og videreutvikle. Vi er et lokalt kontor med lokale selgere og teknikere fra Romerike, en stor verdi for våre lokale kunder, sier Riiber.

– Eric Riiber har en spennende bakgrunn og har oppnådd sterke resultater i sine tidligere stillinger i Canon. Med sin salgserfaring og brede bransjekunnskap vil Eric bli en viktig brikke for å styrke Canon sin posisjon på Romerike. Vi gleder oss og har store forventninger til fortsatt vekst i regionen, sier Roger Limbodal som er direktør for direktesalg i Canon Norge.