Jørgen Lorentzen, Canon Bergen
Jørgen Lorentzen, Canon Bergen

Canons mann i Bergen

Niels Jørgen Lorentzen får ansvaret for Hordaland-regionen.

Publisert Sist oppdatert

Canon Norge har ansatt Niels Jørgen Lorentzen som ny Canon Business Center-direktør i Bergen, ifølge pressemelding. Lorentzen har bred bransjeerfaring med 10 år i Canon, og kommer fra stillingen som storkundeansvarlig i Canon Norge.

Bedriftsmarkedet

Lorentzen vil lede Canon Business Center Bergen med 11 ansatte, som til daglig arbeider med salg, service og tjenester innen dokumenthåndtering for bedriftsmarkedet i hele Hordalandsregionen. Canon har høye ambisjoner for regionen, og satser blant annet sterkt på tjenester og løsninger innen hele spekteret av dokumenthåndtering.

– Canons sterke markedsposisjon innenfor dokumenthåndtering, skal styrkes ytterligere i Hordaland. Gjennom vår lokale tilhørighet, både teknikere og konsulenter, og med sterkt kundefokus, skal vi sikre fortsatt vekst i Bergen, sier Lorentzen, som gleder seg til å ta fatt på oppgaven.

Løsningssalg

Direktør for direktesalg i Canon Norge, Roger Limbodal, har store forventninger til den nye lederen for Hordaland-regionen:

- Jørgen har siden desember 2006 vært ansatt i Canon Norge i ulike salgsstillinger. Han har gjennom disse årene markert seg med stabile gode leveranser i Canon Business Center Oslo og i vår storkundeavdeling. Jørgen sin kompetanse og innsikt innen løsningssalg vil være en viktig faktor for videre utvikling og satsning i CBC Bergen.