IT-SJEFEN: It-sjef Hanne Granum i Compello er vant med å håndtere både serverskap og komplekse utviklingsmiljøer. (Foto: Compello)
IT-SJEFEN: It-sjef Hanne Granum i Compello er vant med å håndtere både serverskap og komplekse utviklingsmiljøer. (Foto: Compello)

Hun er ny it-sjef i Compello

Hanne Granum er it-sjefen som ikke er redd for hverken serverskap eller komplekse utviklingsmiljøer.

Hanne Granum har 20 års erfaring fra it-bransjen, de første 18 årene i ulike stillinger som blant annet prosjektleder og systemforvalter i Postnord Stålford. Hun kommer til Compello fra Lantmännen Unibake der hun også var it-sjef.

- Jeg velger å starte i Compello fordi jeg tror på selskapets visjon og verdier. I tillegg er jeg imponert over den høye kvinneandelen selskapet har opparbeidet seg. Jeg ser frem til å jobbe med flere kvinner, sier Granum i en melding.

Compello ligger høyt oppe når det gjelder kvinneandel, med 38 prosent mot gjennomsnittlig 24 prosent i norsk it. Selskapet er generelt veldig opptatt av mangfold, og tar flere grep for å friste kvinner til å søke seg inn.

- Da søknaden fra Hanne kom inn ble jeg veldig glad. Ikke først og fremst fordi det var den første kvinnelige kandidaten, men fordi hun hadde akkurat den kompetansen og tyngden vi var ute etter. At hun er kvinne i tillegg var en ekstra bonus, sier avdelingsleder Nina Albertsen i Compello.

Granum er Prince2-sertifisert, og er utdannet innen teknologi og ledelse ved Universitetet i Bergen.

Compello har hovedkontor på It-Fornebu og avdelingskontor i Sandefjord. Sammen med datterselskaper har Compello 100 medarbeidere. Halvparten av mellomlederne og 40 prosent av ledergruppen er kvinner.