SATSER PÅ UTVIKLERE: Hamed Motallebi, Maryna Banova og Nam Nguyen er nyansatte utviklere i Compello.
SATSER PÅ UTVIKLERE: Hamed Motallebi, Maryna Banova og Nam Nguyen er nyansatte utviklere i Compello. 

Tre nye utviklere i Compello

Hamed Motallebi, Maryna Banova og Nam Nguyen er nyansatte utviklere i selskapet.

Hamed Motallebi er ny utvikler i Compello. Han har tidligere jobbet som seniorutvikler og systemanalytiker i Onlinebiz og han har vært it-konsulent i Skatteetaten. Motallebi har også erfaring som teknologiansvarlig og, utvikler og supportsjef i Intelligent Systems of Third Generation. Han har teknisk utdannelse fra Abhar Azad University i Iran, og er Eucip-sertifisert. Motallebi er også sertifisert Enterprise Application Developer fra Microsoft. Han har bodd i Norge i seks år.

Maryna Banova er nyansatt utvikler i Compello etter ett år som frilanser. Hun har mange års erfaring med utvikling av finansielle applikasjoner i Ukraina, blant annet for Epam Systems, Globallogic, Prominvestbank og FS Consulting i tillegg til Bank of Ukraine. Banova it-master fra Sevastopol State Technical University og har flere Microsoft-sertifiseringer. 

Nam Nguyen er nyansatt utvikler i Compello. Nguyen har tidligere jobbet i Coor Service Management, som programmerer ved Pixelhospitalet og førstelinje brukerstøtte i Statsbygg. Han har bachelorgrad programmering fra Høgskolen i Oslo, og har også studert økonomi og ledelse.